RUNNING ORDER

MAINSTAGE BAND
Stage time: Set length:
Friday 21. July 2017

Hydrophobic

14:20 – 14:50 30 Min

Obsolete Incarnation

15:10 – 15:40 30 Min

Embedded

16:00 – 16:30 30 Min

Rogash

16:50 – 17:30 40 Min

Sabiendas

18:00 – 18:40 40 Min

Benighted

19:10 – 19:50 40 Min

Manos

20:20 – 21:10 50 Min

Suicidal Angels

21:40 – 22:30 50 Min

Dark Funeral

23:00 – 00:20 80 Min

Saturday 22. July 2016

Misanthrope Monarch

13:30 – 14:00 30 Min

Ravenpath

14:20 – 14:50 30 Min

Hymen Holocaust

15:10 – 15:50 40 Min

My Darkest Hate

16:20 – 17:05 45 Min

Crisix

17:35 – 18:20 45 Min

Deserted Fear

18:50 – 19:40 50 Min

Milking The Goatmachine

20:10 – 21:00 50 Min

Krisiun

21:30 – 22:30 60 Min

Entombed A. D.

23:00 – 00:20 80 Min

„SCHWARZER BOCK“ Stage Time
BAND Stage time: Set length:

Friday 21. July 2017

Torturebitch

13:40 – 14:10 30 Min

Motörment

17:35 – 17:55 20 Min
18:45 – 19:05 20 Min
19:55 – 20:15 20 Min
21:15 – 21:35 20 Min
22:35 – 22:55 20 Min

„SCHWARZER BOCK“ Stage Time
BAND Stage time: Set length:

Saturday 21. July 2017

Infection

12:50 – 13:20 30 Min

Powerslave

17:10- 17:30 20 Min
18:25 – 18:45 20 Min
19:45 – 20:05 20 Min
21:05 – 21:25 20 Min
22:35 – 22:55 20 Min